ZEINA HOTELS

BUDAPEST

hu

Filozófiánk

 

Szállodaláncunk hotelei számára kiemelten meghatározó tényező a központi fekvésük Budapesten. A tapasztalatok szerint a vendégek szálláshely választásánál alapvető szerepet játszik a kiváló centrális megközelíthetőség és az optimális belvárosi elhelyezkedés.

Mindhárom szállodánk a Duna gyöngyszemének nevezett, és Európa egyik multikulturális fővárosának tartott Budapest üzleti negyedében található. A belvárosi sétáló-vásárló utca, a Váci utca, az élményt adó Vásárcsarnok és a megújultan csillogó Szabadság-híd háromszögének vonzása a Boutique Hotel Budapest**** esetében, illetve a Zsidónegyed különleges környezete a Zsinagógával, a környék éttermeivel és retro szórakozóhelyeivel a Continental Hotel Budapest****Superior szomszédságában, és a Bazilika, a Parlament és a Lánchíd háromszögében lévő Prestige Hotel Budapest monarchiabeli hangulatával egyaránt különlegesek, unikumok, a világon sehol máshol nem megélhető hangulatot és életérzést hordoznak.

A minőség garanciája, az egyedi design, a legfejlettebb high-tech alkalmazások vendégeink elégedettségével párosulva mind meghatározó jegyei szolgáltatási színvonalunknak.  Egyedi fekvésű és különleges hangulatot árasztó szállodáink, munkatársaink személyre szóló hagyományos vendégszeretete és a XXI. századi igényeket kielégítő tudatos vendégközpontú gondolkodása révén, valamint a budapesti belváros hangulatával valósulhat meg az a küldetésünk, amit filozófiánkként a „Vendéglátás”, „Hospitality” néven illetünk. Szállóvendégeink Budapesten sokszor óhatatlanul ismeretlen környezetben találják magukat. „Enjoy the hospitality!” jelmondatunkban is megfogalmazott célunk, hogy gondoskodást sugárzóan tegyük otthonossá az először talán idegen, új városi környezetet.

A szállodai szobák és lakosztályok sajátos hangulata, a spa, a wellness és a fitness szolgáltatások, a konferenciatermek változatossága és az ingyenes WiFi internet használat, amit kínálunk, szállodáink mind egyediek, testre szabottak. Ezekhez tesszük hozzá a csábító pluszokat kedvezmények, csomagajánlatok, versenyképes szállodai árak és online szobafoglalási lehetőségek formájában, amelyek megkönnyítik vendégeinknek, hogy a  szállodáinkat válasszák.

Mai rohanó világunkban szállodáink oázist jelentenek, ahol vendégeink kipihenhetik fáradalmaikat, reaktivizálódhatnak és energiával töltődhetnek fel. Hotelkoncepciónk, filozófiánk lényege, hogy minden egyes vendégünk számára valóban személyre szóló élményt és vendéglátást biztosítsunk a felpörgött életritmus következtében megnövekedett napi feszültségek és stressz oldására.
 

Hagyja, hogy gondoskodjunk Önről!

Enjoy the hospitality!

 

Vissza
Szobafoglalás
Hotel:
Szobák Felnőttek Gyerekek