ZEINA HOTELS

BUDAPEST

hu

Köszöntő

 

Kedves Látogatónk!

Sok szeretettel köszöntöm Önt a cégcsoport vezérigazgatójaként és egyben köszönöm, hogy megtisztelte látogatásával szállodaláncunk honlapját!

Engedje meg, hogy megerősítsem Önt abban, hogy remek döntés, amennyiben Magyarországot, azon belül is annak fővárosát, Budapestet választja úti céljaként. Amennyiben először jár városunkban, rögtön megtapasztalja, hogy Budapest a világ egyik legszebb városa, ahol a Kelet frissessége és a Nyugat csillogása találkozik. Budapest a méltóságteljesen hömpölygő Duna két partján helyezkedik el - mely az UNESCO világöröksége részeként -, egyedülálló panorámával várja látogatóit és egyidejűleg a gazdasági, pénzügyi kulturális, művészeti és politikai élet nemzetközi központjának szerepét is betölti. Kevesen tudják, hogy Budapest a világon az egyik legnagyobb gyógy- és termálvíz kinccsel rendelkezik, egyszerre főváros és fürdőváros is.

Biztosíthatom Önt, bármelyik négycsillagos szállodánkat választja a Boutique Hotel Budapest****, a Continental Hotel Budapest****Superior, vagy a Prestige Hotel Budapest közül budapesti tartózkodása helyszínéül, egyikben sem fog csalódni. Butik hotel, design hotel, exkluzív szállás, belvárosi szálloda, art deco szállodai szoba: bármelyik szóra keres rá az interneten, minden kategóriában találkozik valamelyik szállodánkkal. Az egyedi, modern stílus, szolgáltatásaink magas színvonala, wellness és fitness, valamint konferencia kínálatunk, a legkorszerűbb szállodatechnológia, az ingyenes WiFi használat lehetősége, vonzó akciós és kedvezményes csomagajánlataink - vendégeink visszajelzései alapján - tökéletesen kielégítik a mai kor utazóinak legmagasabb szintű elvárásait is.

Legyen akár üzletember, akár turista, munkatársaink hagyományos vendégszeretete mellett tudatos vendégközpontú szemlélettel találkozik szállodáinkban. Meggyőződésem, hogy a budapesti belváros sajátos hangulata, kulturális, zenei és művészeti programjai már első utazása alkalmával magával ragadja Önt és időről-időre visszacsábítja majd valamelyik szállodánkba.

Kívánom, hogy érezze nagyon jól magát négycsillagos design és boutique hoteleinkben, és tiszteljen meg bennünket azzal, hogy megosztja velünk élményeit az elérhetőségeink valamelyikén vagy a Tripadvisor honlapján.


Üdvözlettel:

Mazen Al Ramahi
Vezérigazgató

 
Vissza
Szobafoglalás
Hotel:
Szobák Felnőttek Gyerekek